Louhinta Lampi Oy:ltä kattava valikoima eri tuotteita

Muut tuotteet

Graniittilaattojen ja rakennuskivien lisäksi valmistamme myös muita tuotteita kivestä.

Noppakivet

Noppakivet ovat graniitista lohkomalla valmistettavia päällystykseen käytettäviä kiviä. Eläväinen lohkopinta on kaunis ja luonnollinen. Noppakivet ovat hyvin käyttökelpoisia kivituotteita ja niillä saa helposti luotua viimeistellyn ja esteettisen pihaympäristön.

Kiviportaat ja rappukivet

Kiviportaat ovat luonnollinen valinta, kun halutaan tyyliikkäät ja kauniit portaat. Huolellisesti ja oikein tehtyinä kiviportaat ovat hyvin kestäviä ja niiden käyttöikä on pitkä. Rappukiviä teemme myös mittatilaustyönä, jolloin ne sopivat täydellisesti juuri sinun pihaasi.

Kivitolpat

Lohkopintaiset portintolpat sopivat hyvin esimerkiksi metallirakenteisten porttien pylväiksi. Kivitolppien käyttö luo pihasta ryhdikkään kokonaisuuden.

Verhoilukivet

Verhoilukiviä voi käyttää esimerkiksi sokkelin ja betonista valettujen portaiden päällystämiseen tai kukkaistutusaltaiden tekemiseen. Verhoilukiviä käyttämällä saa luotua pihalle kauniita yksityiskohtia, jolloin piha näyttää viimeistellyltä.

Muurikivet

Muurikivillä saa tehokkaasti tuettua pengerryksiä ja rajattua pihan eri alueita. Lohkopintainen muurikivi on erittäin luonnollinen ratkaisu ja sillä saa tehtyä ympäristöön mielenkiintoa ja vaihtelevuutta rajaamalla kukkaistutuksia ja pensaita nurmikosta.

Muistomerkit

Louhinta Lampi Oy valmistaa huolellisesti asiakkaidensa toiveiden mukaisesti myös yksilöllisiä muistomerkkejä.

Reunakivet ja Nupukivet